Dempeus fins al darrer moment

Sobtadament han estat anunciades eleccions sindicals a les Juntes de Personal de Funcionaris. CC.OO. ha estat el sindicat que les ha promocionades i ha agafat a la resta de sindicats una mica en fals.

 

El sindicat al que pertanyo (Metges de Catalunya) es va posar en contacte amb mí per oferir-me estar en la llista electoral, atès que formo part del Cos de Funcionaris de Metges Titulars com bé dic en la pàgina principal d'aquesta web. Som pocs i minoritaris en les Juntes de Personal igual que som pocs en el nostre Cos en vies d'amortització (ja no hi ha interins ni oposicions; el Cos acabarà quan es jubili el darrer com dic en la Història del Metge Titular), però encara hi ha possibilitats d'ocupar un lloc de delegat.

 

Només s'han pogut fer llistes electorals a Girona, Lleida i Tarragona. Barcelona necessitava més membres per formar-la i no ha estat possible. M'han ofert ser cap de llista per Lleida, i després d'un període de dubtes, he acceptat encara que només pugui complir dos anys en cas de sortir perquè em jubilaré en un parell d'anys si no canvien les condicions socio-laborals, els altres dos anys ho complirà el segon de la llista , la Dra. Aurora Palos, sempre en cas que aconseguim una representació.

 

He pensat que faig bé de mantenir-me dempeus fins al darrer moment, en defensa de la dignitat i de les condicions laborals del nostre col·lectiu davant o de manera integrada amb el repte de l'Agència de Salut i el nostre encaix dins o fora d'ella. Tinc experiència en Juntes de personal a l'haver quatre anys en la de l'ICS i penso que puc ser útil.


Escribir comentario

Comentarios: 0